ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΑΣΑΖ

Σίγουρα όταν δίνετε σε κάποιον ένα τρίψιμο στην πλάτη, είναι θεμελιώδες για επανεξέταση ότι θα πρέπει να είναι τόσο χαλαρωτική εμπειρία για αυτόν όσο θα μπορούσε πραγματικά να αναμενόταν. Η όλη ιδέα να κάνετε σε κάποιον ένα αξιοσέβαστο τρίψιμο στην πλάτη είναι ότι μπορείτε να βοηθήσετε να απαλύνετε ένα κομμάτι από τους σωρούς και τις καταπονήσεις που ασκούνται στο σώμα τους λόγω του είδους του τρόπου ζωής που ακολουθούν. Στο κάτω μέρος προσφέρουμε διαφορετικές αξιοσημείωτες συμβουλές για το τρίψιμο της πλάτης, οι οποίες δεν πρέπει απλώς να διασφαλίζουν ότι η συνάντηση θεραπείας τριψίματος πλάτης προστατεύεται, αλλά προκαλεί σύγχυση.

1. Πρέπει να εδραιώσετε μια περιοχή για τη συνάντηση τριβής πλάτης στην οποία το άτομο που θα υποβληθεί στη θεραπεία θα θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο να χαλαρώσει. Γι’ αυτό δώστε τους μια περιοχή όπου μπορούν να καθίσουν ή να ξεκουραστούν στο σπιτι και αυτό είναι ζεστό, ειδικά περιμένοντας πρέπει να βγάλουν οποιοδήποτε φόρεμα κατά τη διάρκεια του πάρτι. Αν μπορείτε, στη συνέχεια, δημιουργήστε κάποιο είδος ανάπτυξης ήχου που σας επιτρέπει να παίζετε δουλεύοντας με μουσική (για να εστιάσετε σε αυτήν) ενώ τρίβονται στην πλάτη τους. Συνεχώς αυτό είναι απίστευτα σημαντικό για να βοηθήσετε ένα άτομο να χαλαρώσει απίστευτα περισσότερο ενώ έχει μια συνάντηση θεραπείας τριβής στην πλάτη.

2. Ενώ όλα τα πάρτι έχουν γίνει, πρέπει να εγγυηθείτε ότι η περιοχή είναι φοβερή και έτοιμη να πάει με ένα. Εάν έχετε πραγματικά οποιαδήποτε επιθυμία, πλύνετε τις κουβέρτες ή τις πετσέτες κρεβατιού μετά το τέλος κάθε πάρτι. Και πάλι, ένας συγκεκριμένος αναμφίβολα θα σας αναγνωρίσει περιμένοντας να κατανοήσει ότι ενδιαφέρεστε για το πώς θα διαχειρίζεστε και ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε.

3. Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να μην νομίζετε ότι μυρίζει η αναπνοή σας, είναι μια συντριπτική συμφωνία να έχετε πρόσβαση σε δυόσμο ανάσα, για κάθε ενδεχόμενο. Ομοίως, εάν έχετε φάει πραγματικά, γιατί έχετε επίσης ατέλειες στα δόντια σας. Θα είστε σε στενή επαφή με άτομα που θεραπεύετε και μπορεί να δυσκολευτούν να χαλαρώσουν και να βολευτούν, αν καθώς εργάζεστε πάνω τους το μόνο που μυρίζουν είναι η αναπνοή του σκόρδου ή του κρεμμυδιού σας.

4. Θα υπάρξουν στιγμές που θα έχετε ανθρώπους να σας κάνουν ένα τρίψιμο, οι οποίοι είναι πραγματικά αβέβαιοι για το πώς φαίνεται το σώμα τους με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να διστάζουν στην αρχή να βγάλουν ειλικρινά οποιαδήποτε ρούχα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο παρά το ότι χρησιμοποιείτε μια τεχνική τριβής στην πλάτη που σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τις τάσεις τους χωρίς να βγάζετε πραγματικά το φόρεμα. Στη συνέχεια, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς γίνονται πιο όμορφα με την παρουσία σας, μπορείτε να τους συστήσετε να αρχίσουν να απορρίπτουν περίεργα πράγματα για να αισθανθούν τα πλήρη οφέλη της θεραπείας τριβής στην πλάτη που τους υποχρεώνετε.

5. Στην αρχή κάθε συνάντησης θεραπείας για τρίψιμο της πλάτης, θα πρέπει απλώς να ασκείτε ελαφρύ στρες στο άτομο που οφείλει. Στη συνέχεια, καθώς γίνονται σημαντικά πιο ελεύθερα και προσαρμόσιμα, μπορεί να επεκταθεί η ένταση που εφαρμόζετε στις περιοχές που πρόκειται να χορηγηθούν. Αυτό θα είναι στη συνέχεια πιο σημαντικό για εκείνες τις περιοχές του σώματος που απαιτούν τη θεραπεία.

6. Ενώ τελειώνετε τις συναθροίσεις θεραπείας με τρίψιμο στην πλάτη, θα πρέπει να αλλάξετε με ποιο μέρος του χεριού σας χρησιμοποιείτε για να κάνετε το τρίψιμο της πλάτης. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διαπιστώσετε ότι τα χέρια σας και ο εαυτός σας κουράζονται γρήγορα σωστά, η πιθανότητα της θεραπείας με τρίψιμο της πλάτης θα είναι πρόβλημα.

Το πιο πειστικό πράγμα σε σχέση με όλες τις έρευνες σχετικά με το να κάνετε σε κάποιον ένα τρίψιμο στην πλάτη είναι ότι παραπλανούν και αισθάνονται ελεύθεροι με αυτό που συμβαίνει. Περιμένοντας να ελέγξετε τις παραπάνω ασυνήθιστες συμβουλές για το τρίψιμο της πλάτης, θα πρέπει να έχετε την επιλογή να διασφαλίσετε ότι κάθε κοινωνική εκδήλωση που έχει ένα άτομο μαζί σας δεν είναι ούτως ή άλλως απλά μαγευτική και χαλαρωτική.

Leave a Comment